https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
NUMMER 1 NOOTROPIC VAN NEDERLAND

BRAINCAPS BOOST

Hoogwaardige ingrediënten

Braincaps Boost bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten ter bevordering van de mentale prestaties. Per capsule bevat het de benodigde doseringen om jou te ondersteunen in jouw activiteiten. De ingrediënten zijn precies op elkaar afgestemd en gebaseerd op resultaten uit wetenschappelijke studies.

Ieder ingrediënt optimaliseert een ander proces in de hersenen. Het gelijktijdig optimaliseren van deze processen maakt het product zo effectief.

L-Theanine & Cafeïne

We hebben allereerst de werking van reguliere cafeïne naar een hoger niveau getild. Cafeïne heeft namelijk een positieve werking op de hersenen, maar heeft ook één groot nadeel: het werkt ook op je hart, waardoor bijwerkingen als hartkloppingen en gejaagdheid tot stand kunnen komen.
Dat hebben wij verholpen door de cafeïne te koppelen aan het stofje L-theanine. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat de werking van cafeïne op het hart wordt geblokkeerd door L-theanine. Daarnaast verlaagt L-theanine het stressniveau en werkt kalmerend.
Dit betekent twee dingen:
  • we kunnen een hogere dosering cafeïne innemen zonder daar bijwerkingen van te hebben
  • een optimaal concentratievermogen bij verminderde stress: de combinatie van cafeïne en L-theanine laat je nog beter presteren!
Door deze innovatieve combinatie profiteer je dus nog meer van de positieve effecten van cafeïne, zonder dat je daar bijwerkingen van krijgt. Mensen die normaal al stuiteren van 1 kop koffie, kunnen zonder problemen Braincaps Boost hebben (terwijl 1 capsule 2,5 keer meer cafeïne bevat!)

There is more

Deze stoffen maken de Braincaps Boost compleet. Zij optimaliseren ieder een ander proces dan dat cafeïne of l-theanine doet. Op die manier verbeteren we dus meerdere aspecten van de hersenen tegelijk: dat is de kracht van Braincaps Boost, de synergetische werking van de stoffen.

Rhodiola rosea

De Rhodiola rosea extract vermindert de afbraak van neurotransmitters in de hersenen. Neurotransmitters zijn stoffen waarmee zenuwcellen elkaar kunnen stimuleren of afremmen. Rhodiola rosea vermindert de afbraak van de neurotransmitter die vooral een positieve invloed hebben op het denkvermogen en het energieniveau, namelijk dopamine, serotonine en noradrenaline. Uit wetenschappelijk onderzoek is dat ook naar voren gekomen: proefpersonen konden testjes sneller oplossen en voelden zich veel energieker (vergeleken met de proefpersonen die een placebo kregen).

Huperzine-A

Dit stofje vermindert de afbraak van acetylcholine, een neurotransmitter die zeer belangrijk is voor het geheugenvorming en een rol speelt bij de aandachtsspanne. Doordat er meer acetylcholine beschikbaar wordt gesteld, draagt het effectief bij aan een beter geheugen en houdt je langer geconcentreerd. Huperzine-A werkt zelfs zo goed op het geheugen, dat artsen onderzoeken of dit extract ook positieve effecten heeft op ziektes als Alzheimer. Een grootschalig onderzoek uit 2014 belooft al veel goeds!

Acetyl L-carnitine

Acetyl L-carnitine is een krachtige antioxidant en één van de weinige antioxidanten die ook daadwerkelijk in de hersenen aankomt (omdat het de bloed-hersen-barrière kan passeren). Tijdens stressvolle momenten komen in hersenen meer afvalstoffen vrij. Acetyl L-carnitine springt dan bij om deze afvalstoffen onschadelijk te maken, zodat het brein helder en fit blijft.

Long story short

Braincaps Boost is een innovatief supplement dat je in staat stelt om weer maximaal te presteren, waar en wanneer jij dat wilt. De gelijktijdige werking van verschillende stoffen, met ieder een ander werkingsmechanisme, maakt dit product zo effectief. En het mooiste: het is 100% natuurlijk en veilig voor je lichaam.

Onze klanten en wij zijn trouwens zo overtuigd van de werking van Braincaps Boost, dat we een tevredenheidsgarantie hanteren. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, dan krijg je zonder gedoe jouw aankoopbedrag terug.

Ervaar Braincaps