Lees een van onze 195 recensies!

Laat een recensie achter en krijg 25% korting! We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring!

Prima spul!

Werkzame stoffen, super concentratie, geen crash.

Yixiang

Echt super chill!

Ik had vaak moeite met concentreren. Ik heb zelf weinig tijd en als ik moet studeren dan moet ik dat ook echt binnen die tijd doen. Dankzij braincaps kan ik dit ook en voel me echt gefocust! Echt super chill!

Nienke

Goed product

Ik ben erg tevreden over braincaps. Het werd snel geleverd en ben het toen gelijk gaan proberen aangezien ik tentamens had. Ik merkte echt dat, een halfuurtje nadat ik een ‘braincap’ ingenomen had, ik me echt veel langer kon concentreren en ook heb ik het idee dat hetgeen wat ik geleerd heb ook direct beter blijft hangen. Ik raad het … Lees verder “Goed product”

Anouk

Langer geconcentreerd

Toen ik de eerste keer braincaps nam, verwachtte ik er niet heel veel van. Maar ik gebruik ze sindsdien elke tentamenperiode! Prima vervanger voor red bull en koffie en ik blijf langer gefocused.

Yasmin

Goede prijs kwaliteit

Braincaps is goed betaalbaar. Ik ben goedkoper uit dan wanneer ik steeds koffie moet kopen, en het werkt nog beter ook!

Timo

Braincaps

Na enkele braincaps te hebben geprobeerd van een vriendin ben ik enthousiast. Door de caps kan ik mij niet alleen beter concentreren maar haal ik ook hogere cijfers. Geweldig!

Laurencia

Ziet er goed uit

Ik ga het bestellen en proberen! Heb veel goede dingen er over gehoord, ben benieuwd.

Ilayda

Prima!

Tijdens tentamenweek ga ik echt als een speer! Neem er ook eentje net voor een tentamen en dat helpt ook enorm.

Esther

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb Braincaps besteld omdat ik het optimale uit m’n hersenen wil halen voor mijn tentamens. Toen ik er eentje innam kreeg ik een motivatie- als wel focusboost. Ze werken echt super en ik vind de huidige prijzen ook in verhouding staan met de hoeveelheid pillen en de werking ervan. Volgende tentamenweek doe ik zeker weer een bestelling.

Rutger

Propodeuse behaald!

Ik ben 3 maanden geleden gestart met het gebruiken ervan. Dit op aanraden van mijn huisgenoot die net zoals ik een vermoeidheidsziekte heb. Mijn reden was dat ik soms niet de kracht kan opbrengen om te leren voor de verschrikkelijke examenweek. Ik merk bij het gebruik van de Braincaps dat ik dieper gefocust ben en er met een positieve gedachtegang … Lees verder “Propodeuse behaald!”

Lisa

Geen ritalin meer

Ik heb een goede ervaring gehad met Brain caps! Ik gebruikte het voor mijn tentamens die ik moest halen en met succes! Voorheen gebruikte ik Ritalin of veel Red bull wat natuurlijk niet al te best is voor je gezondheid. Bij Ritalin had ik soms het gevoel dat ik brak was de volgende dag of was ik veel TE gefocust … Lees verder “Geen ritalin meer”

Bart

Lang geconcentreerd

Ik kon me beter focussen, bleef echt lang geconcentreerd, echter moest ik wel alsnog in een rustige kamer zitten (anders raak ik snel afgeleid, maar dat heb ik altijd). Verder werd ik er wel een beetje hyperactief van.

Yannick

concentratie niveau van een vliegende zeearend

Niet heel lang geleden kwam ik via facebook bij braincaps. Ik dacht joh ik probeer het gewoon een keer. Aangezien ik het concentratie niveau van een vliegende zeearend heb kon ik het wel gebruiken. Het beviel goed. Ik nam er één tien minuten voordat ik ging leren en het werkte. Al moet ik zeggen dat het voor mij beter werkt … Lees verder “concentratie niveau van een vliegende zeearend”

Luuk

Toegevoegde waarde

De naam braincaps zegt eigenlijk al genoeg! Ik kreeg een goede boost van de caps en het heeft zeker geholpen tijdens mijn afstuderen. In het begin twijfelde ik aan de werking maar na een paar uur ging ik er lekker van studeren! De braincaps zijn naar mijn mening een toegevoegde waarde en ik ga ze zeker vaker bestellen. Te gek dat er nu … Lees verder “Toegevoegde waarde”

David

Aanrader

Ga er altijd lekker op !

Daan

top!!!

Werkt echt heel goed! normaal tijdens tentamen weken gebruik ik een overvloed aan koffie maar daar gaan mijn handen ook van trillen en krijg ik last van mijn maag van, met braincaps heb ik dat niet en kan ik mij wel veel beter concentreren en blijven doorgaan!!

Tessa

Vaste klant

Ik gebruik al sinds het begin Braincaps bij mijn tentamens. Ik raad het iedereen ook aan!

Naomi

Werkte niet echt

Ik weet niet of ze veel effect hadden, voelde niet veel, maar misschien omdat ik bepaalde medicijnen gebruik

Ricknaldo

Mijn ervaring

Normaal heb ik ontzettend veel moeite om me te concentreren, maar nu gaat dat beter.

Manouk

Concentratie zonder crash

Ik vind Braincaps super fijn. Ik heb het gister voor de eerste keer gebruikt toen ik aan m’n project moest werken. Hiervoor moet je veel lezen en grote stukken schrijven. Omdat ik nogal snel afgeleid ben, vond ik dit wel het proberen waard. Toen ik het nam, merkte ik al gauw dat ik langer kon concentreren en snel te werk … Lees verder “Concentratie zonder crash”

Rob

Prima spul

Prima spul, werkt goed. nieuwe bestelling wordt geplaatst

Leon

Dit is de beste…

Als je hier bent omdat je de film limitless hebt bekeken en denkt: ”wie weet bestaat er echt zo’n pil??” Dan zit je goed! (het enige wat je zelf moet aanvullen is de mentaliteit dat je ”het” ook echt gaat uitvoeren wat je gaat doen.) Ik heb geen ADD of ADHD of iets in die richting, maar ik word al … Lees verder “Dit is de beste…”

V to the Z

Boos en Night

Ik had al eens een video gezien over braincaps en wou het graag bestellen. Dit moest ik wel eerst overleggen, omdat mijn ouders er niet zo in geloven. Naar veel onderzoek te hebben gedaan heb ik hen kunnen overtuigen. Ze waren zo verbaasd dat ze het nu ook andere ouders met kinderen aanraden. Zelf gebruik ik Braincaps Boost en Night … Lees verder “Boos en Night”

Anne-Li

Goede service

Mijn eerste bestelling was helaas niet aangekomen. Ik stuurde een mailtje, werd vriendelijk geholpen en had de volgende dag al mijn nieuwe Braincaps binnen. Top!

jeroen

Prima product

Wat van mijn kameraad gebruikt die zei dat het serieus werkte, en dat klopt ook nog. nu zelf ook maar een bestelling plaatsen

Demi

super focus

Er is bij mij recentelijk add geconstateerd en ik heb daar nu medicijnen voor. Door die medicijnen heb ik nu eindelijk alles op een rijtje en weet ik voor het eerst wat ik wil gaan doen en hoe ik dat moet bereiken. Ik ben begonnen met een thuisstudie maar merkte dat mijn concentratie nog niet optimaal was. Na een zoektocht … Lees verder “super focus”

Diana

Ook na een korte nacht studeren!

Braincaps werkt bij mij heel erg goed! Mijn ervaring is dat je alleen maar door wilt met studeren. Zelfs als je een nachtje minder hebt geslapen is dat nauwelijks merkbaar met de braincaps. Het is echt een aanrader!

Louise

Werkt beter dan verwacht!

Ik heb inmiddels al bijna een jaar Braincaps gebruikt. Zowel de boost als night. Als ik boost inneem heb ik meer energie, ben ik fitter en kan ik veel beter opletten bij colleges. Ook bij het gebruik van Night merk ik dat je ’s ochtends veel makkelijker opstaat en minder moe bent de hele dag (tenminste, als ik twee capsules … Lees verder “Werkt beter dan verwacht!”

Tim

Vaste klant

Ik ben inmiddels al een tijdje vaste klant bij Braincaps en zeer tevreden. Heb het idee dat het veilig is wat ik gebruik en ook effectief, placebo of niet.

Roos

Top voor studeren

Heel fijn om te gebruiken wanneer je van plan bent een studeerdagje in te plannen. Concentratie is top!

Sofie

Super!

Het is natuurlijk geen wondermiddel, maar het werkt stimulerend en het helpt mij zeker met het concentreren!

Noor

Ideaal voor de ochtenden!

Enorm chill als je ochtenden haat! Ik gebruik ze eigenlijk alleen maar in de ochtend, aangezien ik zo moeilijk op gang kom. In de middag/avond heb ik eigenlijk niks nodig, maar voor de ochtenden is dit echt een uitvinding voor me (voor mij werkt op lege maag innemen het beste!)

Esmee

Elke dag een examen erin knallen

Rowan

ik ben ech heel blij met de braincaps, vooral omdat ik nu in mijn examen drieweekse zit en bijna elke dag een examen erin moet knallen. Ook mijn laatste bestelling bij jullie, waar ik de andere variant van braincaps heb gekocht werken tot nu toe prima. Het feit dat ik een betere nachtrust heb, geeft mij een heel goed en … Lees verder “Elke dag een examen erin knallen”

Rowan

Recensie

Het werkt echt super.

Cheyenne

Top product

Product leren kennen via een medestudent van vroeger, en I love it! Hoge concentratie, langer doorwerken, ideaal voor de tentamen periodes die nog moeten komen! Tijd om zelf wat te bestellen!

Bennie

Concentreren gaat beter

Normaal heb ik ontzettend veel moeite om me te concentreren, maar nu gaat dat beter.

Manouk

Redder in nood

De ideale vervanger voor Energy Drinks en mijn Redder in Nood tijdens tentamenperiodes!

Thalitha

Geeft een boost

Braincaps geven een redelijke studieboost die een paar uur standhoudt. Merk dat studeren zonder echt een stuk moeizamer gaat. Heeft zeker geholpen tijdens de examens. Het is geen wondermiddel, maar het doet z’n ding.

Louis

Ik krijg meer gedaan met braincaps

Ik las over braincaps in artikel op facebook. Het bleek een afstudeerproject te zijn en het leek me een geniaal plan. Ik wist dat er al studenten waren die wel eens ritalin namen om te studeren, maar dit vond ik toch tricky. Toen ik zag dat je braincaps kon bestellen en dat het uit natuurlijke stoffen bestond wilde ik het … Lees verder “Ik krijg meer gedaan met braincaps”

Meggy

Mijn verhaal

Het begon allemaal een jaar geleden toen ik in mijn derde jaar van de HBO opleiding sportmanagement zat. Voor studenten die ook in dit jaar zaten/ zitten komt het vast wel bekend voor dat je behoorlijk klaar met school bent. Vaak is dit een jaar dat je concentratie voor school ver weg is gezakt, en dat was ook bij mij … Lees verder “Mijn verhaal”

Emily

Propedeuse behaald

Eerste jaar hbo, laatste weken braincaps gebruikt. Goede focus en uiteindelijk de P binnen gesleept.

Wessel

Gezonde concentratie

Het product doet precies wat het zegt. Je moet zelf wel kijken wat het beste bij je werkt qua inname. Ik heb gefocused kunnen werken en had motivatie, normaal ben ik snel afgeleid. Het is niet zo dat het een ultra focus was, maar een gezonde concentratie die je nodig hebt voor schoolwerk.

Danny

WoW, goed spul!

Sinds ik Briancaps gebruik, gaat het leren een stuk beter! Aanrader!

Dylan

Top spul

Braincaps is echt super voor als je bijvoorbeeld tentamens hebt en hiervoor hard moet leren. Het geeft je net een beetje extra concentratie waardoor je langer door kan!

Dani Eijer

Diploma gehaald!

Ik ben Melvin ik wil even meegeven dat ik hartstikke blij ben met braincaps. In het belang van het behalen van mijn diploma was ik al een lange tijd opzoek naar naar een pil die mij meer concentratie geeft. Nou heb ik van veel mensen gehoord dat Ritalin daarbij kan helpen maar dat vond ik te ver gaan. Ik heb … Lees verder “Diploma gehaald!”

Melvin

Verbetering

Het doet goed zijn werk heb er geen spijt van!

Dennis

Stressverminderende werking

Braincaps bevallen mij goed. Ik heb nu 2 keer besteld en sta op het punt een nieuwe bestelling te plaatsen. Als ik bezig ben dan blijf ik ook bezig. De stressverminderende werking merk ik erg goed, normaal gesproken zit ik te stressen als ik iets niet snap maar nu kan ik rustig naar een oplossing zoeken.

Wessel

Helpt mij absoluut bij mijn studie!

Ik ben zelf erg tevreden over deze caps, je concentratie en de motivatie om wat te gaan doen voor school gaat zeker omhoog! Maak er niet te veel een gewoonte van maar als het even niet lukt raadt ik het zeker aan om een cap te nemen.

Aalbers

Het lijkt vreemd dat een

Het lijkt vreemd dat een paar stoffen / vitamines bij elkaar gegooid in een pil zou werken. Maar ik moet echt zeggen als ik een pil in neem van braincaps stijgt mijn concentratieniveau heel erg. Ook met tentamen, ik denk dat iedereen dat wel heeft anderhalf uur tentamen is lang met een braincaps kan ik veel meer geconcentreerd te werk … Lees verder “Het lijkt vreemd dat een”

Niels

Doet waar het voor gemaakt is

Werkt echt goed al je lang achter elkaar moet leren voor een tentamen. Ik merk wel dat ik er meer concentratie van krijg en ook veel energieker voel na het nemen van 1 zo’n pil. Wel zou ik het minimaal 3 uur voor dat je wilt slapen gebruiken. Ook zou ik het altijd bij 1 houden of je moet echt … Lees verder “Doet waar het voor gemaakt is”

Martijn

Door de meteorologie knallen

ik heb het nu een paar dagen geprobeerd en het bevalt best goed zeker na een dag werken als ik eigenlijk fysiek helemaal geen puf meer heb om te studeren , beuk ik er zo nog een paar uur droge Meteorologie theorie doorheen!

Beau

Night

Ik heb een 30 st. verpakking van de night caps gekocht. Die werken heel goed. Ik wordt lekker fris wakker en kan gelijk te werk gaan. Ik ga zeker de boost versie bestellen!

Sandra

goed

goed goed

jeanine

Nodig bij tentamenperiode’s

Het werkt super goed! Ik heb het altijd nodig bij tentemenperiode’s. Het helpt mij echt wel met concentreren

Shelley

heel fijn!

werkt echt top! Thanks

Rosa

Niet onrustig

werkt goed voor het concentreren! mijn lichaam word er niet onrustig van in tegenstelling van cafeïne in een paar koppen koffie.

Mike

Maakt het gemakkelijker

Het werkt uitstekend. Ik kan me beter maar ook langer focussen. Ik onthou dingen sneller. Als je je moeilijk kan concentreren is dit de beste oplossing.

Marko

Werkt super goed

Ik zat in de knoop met mijn rijbewijs.. ik kon me rijbewijs niet halen vanwege slechte concentraties. Na 2 rijlessen met braincaps boost ging het veel beter. En de braincap in combinatie met mijn rij examen was top! Ik was uiterst geconcentreerd en haalde het meteen.

Meike

Werkt echt!

Braincaps werkt echt! Ik krijg veel meer studeren gedaan in een dag en de studietijd vliegt voorbij! Ik merk ook dat ik beter ben in multitasken wanneer ik braincaps gebruik. Braincaps levert snel en ik heb geen enkele gezondheidsklachten gehad. Met braincaps vloeien de woorden uit je vingers en dat is super als je verslagen moet schrijven!

Meggy

Heel chill!

Ik pak normaal om de 5 minuten lezen mn telefoon. Als ik nu mn telefoon ergens achter me neerlegde vergat ik daf ie bestond en zonder er erg in te hebben was ik drie kwartier productiviteit verder. En als mn telefoon dan afging, had ik de kracht om m te laten liggen.

Nina

Voor mij niet effectief

Ik merkte er niet veel erg van helaas.  Ik heb 2 keer 1 pil ingenomen, 2 pillen tegelijk leek me onverstandig ivm laag-normaal gewicht. Na inname probeerde ik er weinig mee bezig te zijn om een mogelijke kans op placebo-effect te verminderen. Weet niet zeker of ik wat voelde. Kon wel gewoon doorwerken.

Flora

Geen Ritalin, wel goed!

2x gebruikt, zeer tevreden. Van tevoren al gewaarschuwd dat je niet ‘te hoge’ verwachtingen zou hebben – het is immers geen ritalin. Voelde wel een beetje hartkloppingen een minuutje lang toen ik hem de eerste keer nam, maar ebte daarna weg.

Celine

Love it

Braincaps hebben ervoor gezorgd dat ik mijn toets weken door kom ik krijg er veel meer concentratie van en dan veel langer en beter leren heel fijn bedankt.

Valerie

Werkt bij mij super goed

Braincaps heeft mij super goed geholpen met het leren van mijn tentamens. Ik heb normaal totaal geen concentratie. Met braincaps op kon gewoon de hele dag door goed leren! Ik drink normaal geen koffie en daarom werkt het extra goed bij mij, denk ik.

Amber

Hoge cijfers!

Toetsweek ging lekker mede dankzij Braincaps!

Gok

Fijn!

Ik gebruik braincaps tijdens de tentamenperiodes om net iets effectiever te zijn. Ik gebruik 1 á 2 per studiedag en ik merk dat mijn focus beter is en langer aanhoudt! Geen nare bijwerkingen.

Lies

Braincaps = goede cijfers!

Sinds vorig jaar gebruik ik bij elke tentamenweek braincaps en het werpt zijn vruchten af. Ik ben veel geconcentreerder dan voorheen en raak niet meer zo gauw afgeleid. Ik neem er vaak 1 in voordat ik ga studeren en later op de dag nog een en dat werkt prima voor mij! Voor een tentamen neem ik er ook altijd eentje … Lees verder “Braincaps = goede cijfers!”

Siska

Niet meer zonder

Beste Braincap team, nadat ik achter ben gekomen over jullie Braincap capsules ben ik begonnen met het gebruik ervan. Ik moet eerlijk zeggen  dat zonder Braincap ik niet meer wil studeren. Het helpt mij elke tentamenweek om door heen te komen en diehard te leren. Ik ben zeer tevreden over jullie capsule en zal altijd blijven bestellen.

Farah

Betere focus

Studeren is altijd al een opgave geweest. Vaak laat doorgaan en moeite hebben met concentreren. Het effect van de braincaps zijn lichtelijk te voelen. Zo merk ik dat ik na het innemen van de braincaps meer energie heb en iets meer kan focussen op mijn studie. Het is echter wel belangrijk dat je op een rustige plek leert aangezien deze … Lees verder “Betere focus”

Wick

Steun in het dagelijkse leven

In drukke tijden waarbij ik veel moet regelen, moet leren en aan veel dingen tegelijk moet denken op momenten dat ik echt mijn hoofd erbij moet hebben, helpen Braincaps Boost mij te focussen en mijn aandacht er langer bij te houden. Maar ook als ik even niet goed in mijn vel zit, of een piekerdag heb, helpen braincaps mij de … Lees verder “Steun in het dagelijkse leven”

Lotte

De tijd vliegt!

Rachelle

Ik ben begonnen met Brain Caps tijdens het schrijven van mijn scriptie. Voor mij is het altijd lastig geweest om mijn concentratie lang vast te houden, maar met Brain Caps zit ik makkelijk 3 uur aan een stuk door te typen en vliegt de tijd voorbij! Ik heb meer focus, voel me gemotiveerder en ervaar niet het opgejaagde gevoel wat … Lees verder “De tijd vliegt!”

Rachelle

Super

Had een tijd geleden Brain caps ingenomen om te leren. Het werkte toen super. Nu heb ik stage en moet ik weer veel doen. Ik merk dat ik snel afgeleid ben en dat ik taken uitstel. Ik ga nu weer eens braincaps bestellen om het beste uit me te halen. En om mijn projectplan optijd af te maken!

Nikki

werkt erg goed.

werkt erg goed.

M

Braincaps zijn voor mij hét gezonde alternatief voor Ritalin, zeker een aanrader!

Ik had altijd vrij veel moeite om mij voor langere tijd te focussen op leren, dan wel huiswerk maken. Sinds ik Braincaps gebruik is dat een stuk makkelijker! Ik merk dat ik langer door kan gaan, helderder kan nadenken & dingen beter onthoud. Een bewijs hiervoor is mijn cijfer voor scheikunde, mijn gemiddelde lag altijd rond de 6 en dat ligt … Lees verder “Braincaps zijn voor mij hét gezonde alternatief voor Ritalin, zeker een aanrader!”

Pepijn

Hoog cijfer!

Top product! Leren ging super en mijn cijfer was bovenverwacht goed!

Femke

Aanrader!

Toen ik het eenmaal las dacht ik dat het niet zou werken, maar heb t toch gekozen en het werkt echt! Top.

Fahim

Goed voor lange lessen

Was benieuwd naar de werking, dus besloot ik het eens te proberen. Snelle levering van de pillen! Na het slikken merk ik dat ik wat energieker en alerter ben tijdens werken aan schoolactiviteiten. Komt handig van pas bij het maken van lange lessen in de ochtend of bij het maken/leren van huiswerk.

B.L.

Werkt nu al chill

Heb er vanmorgen een genomen (eerste keer), omdat ik heel weinig had geslapen vannacht. Duurde wel tijdje voordat het werkte maar heb me daarna echt 2,5 uur kunnen concentreren! Normaal ga ik altijd van alles tussendoor doen, maar nu was ik echt vol gefocust. Super chill:) Ga zeker vaker gebruiken

Marayah

Helpt echt

Eerste tentamenweek ging niet heel geweldig. Hierdoor in 2e tentamenweek 11 toetsen. Ik zocht naar iets dat mij kon helpen met studeren kwam uiteindelijk hier terecht. Ik had bewust voor 1 toets niet geleerd en de rest wel, deze heb ik allemaal gehaald. Sindsdien gebruik ik het met elke tentamenweek, helemaal nu met laatste tentamenweek waar ik niet veel puf … Lees verder “Helpt echt”

Bente

Fijn extratje

Braincaps zorgen voor frisse echt energie en niet zoals koffie enkel voor een verhoogde hartslag. Ik gebruik deze alleen op drukke dagen zodat ik er niet gewend aan raak en merk dan dat ik de hele dag goed door kan werken!

Rudi

top

werkt erg goed

m

Fijn!

Vorige tentamen periode voor het eerst geprobeert via een vriendin, voor deze tentamenperiode zelf ook kopen!

Daphne

Goed

Het werkt goed, ik heb niet het gevoel dat ik mij echt anders ga gedragen allee ik kan wel zeker beter focussen en vooral langer focussen als ik een braincap ingenomen heb.

Jackelien

Werkt echt

ik heb het idee dat braincaps echt helpt. Ik ben minder afgeleid en kan me beter concentreren.

Sarah

Super

Het helpt echt goed ! Laatse paar weken en nogsteeds heel veel te doen 🙁 Gelukkig heb ik grotendeels alweer af door de brain caps. Kan ik kan me ook beter concentreren op school als ik weer eens een hele dag achter de pc zit! Het is echt een aanrader !

Conchita

Niet goed

Ik heb een tijdje jullie product uitgeprobeerd en ik merk geen verschil na zowel de braincaps boost als de braincaps night te hebben geprobeerd. Mijn concentratievermogen kreeg geen ‘boost’ en ik zag geen verschil in cijfers.

romienho fernandes

Al mijn tentamens gehaald.

Ik heb recentelijk 30 braincaps aangeschaft en ik ben zéér tevreden. Nadat ik een braincap had ingenomen merkte ik direct verschil qua concentratie en opslagvermogen. In mijn laatste examenperiode had ik 3 examens wat redelijk veel is en heb ze allemaal gehaald dankzij braincaps.

Fabian

tijdverspilling

ik heb dit product gekocht en het werk voor geen ene meter verspil je geld liever aan iets anders

marco

Propedeuse behaald

Eerste jaar hbo, laatste weken braincaps gebruikt. Goede focus en uiteindelijk de P binnen gesleept.

Wessel

Rijbewijs gehaald!

werkt erg goed, ik heb Adhd en heb dus moeite om mijn concentratie vast te houden en met braincaps was ik in staat om mijn rijbewijs voor de auto te halen, en ik kan me veel langer concentreren op me school werk. ik ben erg te vreden over braincaps.

Rene

Prima product

Goed voor het leren van tentames / examens!

Elmar

Proefwerkweek

Ik heb de braincaps besteld en wist niet wat ik ervan moest verwachten, ik merkte na gebruik gelijk dat mijn concentratie een stuk hoger was en dat alle informatie langer bleef hangen.

Robin

braincaps

Goed spul. werkt redelijk lang.

mike1234

Ik ben heel tevreden!

Esmee

Ik heb altijd al erg last gehad van concentratie problemen. In de klas kon ik mij nooit concentreren, ook al deed hier enorm mijn best voor. Om toch mijn examens te kunnen halen ben ik via internet gaan zoeken naar concentratie pillentjes, zo kwam ik bij BrianCaps terecht. Ik merkte gelijk al dat ik veel meer informatie tot me nam … Lees verder “Ik ben heel tevreden!”

Esmée

Beter dan koffie, niet gevaarlijk!

Het werkt effectief, maar je hebt niet het idee dat je iets slechts/ongezonds tot je neemt. Perfecte vervanger van koffie, ritalin en andere boosts!

Niels

Concentratie boost

Sinds ik Braincaps gebruik kan ik beter studeren. Ik kan me langer concentreren en blijf scherp en wakker wanneer ik tot in de late uurtje studeer. Echt top spul dit!!!

Dion

Sleutel tot succes

Braincaps heeft mij geholpen om reports sneller, productiever en effectiever te schrijven. Braincaps is voor mij de sleutel tot succes geweest!

Dion Sporkslede

Topspul

Ik doe mijn profielwerkstuk over cafeïne, en gebruik jullie braincaps voor mijn proefjes. Het leuke is, ik gebruik de braincaps zelf in deze laatste week voor de inleverdatum om een zo goed mogelijk werkstuk in te leveren, en het helpt me enorm! Geen koffie meer nodig, gewoon een blauw pilletje. Bedankt!

Silke

Het werkte! Ook niet zo’n beetje, maar gewoon BAM!

Onze dochter studeert geneeskunde en was – alleen al vanwege haar opleiding natuurlijk – ernstig geïnteresseerd in BrainCaps. Nou is ze geen volleerd onderzoeker natuurlijk, maar al te wollige verhalen kan ze wel doorheen prikken. Als je geneeskunde kan studeren, is er met je denkvermogen niets mis, maar daar vertel ik jullie natuurlijk niets nieuws mee. Toen wij als ouders … Lees verder “Het werkte! Ook niet zo’n beetje, maar gewoon BAM!”

Patrick

Geweldig alternatief

Waar de Ritalin veel risico’s met zich meebrengt werkt Braincaps alleen maar positief. Laatst voor het eerst de Braincaps Night geprobeerd en ook deze bevielen zeer goed. Echt een aanrader voor elke student!

Floris

geweldig

ik wilde het graag proberen en in een woord.. geweldig. ik kan me nu veel beter concentreren. Super bedankt!

japser

Clear mind

Braincaps geven mij een helder gevoel in mijn hoofd. Ik kan mij beter concentreren en ik kan mijn concentratie ook veel beter vasthouden en ik heb meer energie. En dat maakt het studeren ook veel leuker.

Femke

Afgestudeerd!

In mijn vierde leerjaar van mijn Hbo-opleiding ben ik in aanraking gekomen met ritalin. Na het innemen van ritalin kon ik mij goed concentreren, maar kreeg ik ook af en toe erge hoofdpijn. Toen ik via een vriend hoorde over braincaps, dacht dat ik het niet zou werken. Ik had het mis! Na het innemen van 1 braincap kon ik mij … Lees verder “Afgestudeerd!”

Volkan

Super!

Ik had zelf nogal problemen met het concentreren tijdens het leren… De eerste tentamens had ik allemaal al verknalt en moest alles herkansen. Via Facebook kwam ik Braincaps tegen en dacht… ik geef het een kans! Meestal geloof ik niet zo in dit soort pillen, maar tot mijn verbazing hielp het toch enorm! Mijn concentratie was zoveel beter dan eerst, … Lees verder “Super!”

Jordi

Fijner dan Ritalin

Top product en zonder nadelen zoals bij het gebruik van ritalin!

MO

thanks!

in het begin een beetje sceptisch hierover, Bij Ritalin niet helemaal het gewenste effect, namelijk: zweethandjes, jeukende handen en trillen. uiteindelijk een pil “geleend” van een vriend. fijn effect !!

Top

Werkt goed, effect kan langer

Werkt goed, alleen niet voor heel lang (ik moet na 3 uurtjes een tweede capsule innemen)

Babette

Ik gebruik het altijd tijdens het studeren en het werkt perfect.

Ik gebruik het altijd tijdens het studeren en het werkt perfect.

Ton

Werkt goed!

Als ik me niet kan concentreren helpt braincaps me altijd om toch bezig te gaan. Met braincaps night slaap ik ook beter en word ik fijner wakker.

Kevin

Achteraf duidelijk verschil

Ik kwam een nieuwsartikel tegen over Braincaps. Het leek mij wel een interessant product en zeker het proberen waard. Op gegeven moment kwam er een belangrijke toets aan. Ik dacht toen gelijk dat dit het moment zou zijn om de Braincaps te proberen. Ik heb toen 20 Braincaps gekocht. Op het moment zelf merk je er niet heel veel van. … Lees verder “Achteraf duidelijk verschil”

Stefan

Werkt perfect

Ik heb een tijdje geleden in het nieuws over braincaps gelezen. Toen werd ik er erg nieuwsgierig naar en heb het toen samen besteld met een vrienden. Ik werk zelf fulltime en studeer daarbij HBO Rechten, dus af en toe kan ik wel een oppepper gebruiken om verder te kunnen studeren. Dus braincaps waren voor mij hopelijk de oplossing. Het … Lees verder “Werkt perfect”

Manon

het werkt echt!

Door Braincaps ben ik toetsen beter gaan maken. Mijn concentratie werd uitermate beter nadat ik een Braincap had genomen. Ook tijdens de examens mocht ik deze gewoon innemen, na ongeveer ieder 1,5 uur heb ik er een genomen. En het werkt echt!

Daan

werking

doet wat het moet doen

irez

Studentensyndroom

“Scriptie, Scriptie, Scriptie, Scriptie, SCRIPTIE” juicht een groot publiek ik mijn hoofd. Een heel stadion vol met mensen dat wil dat ik mijn scriptie af ga maken. Een engel zegt je kan het. Maar als kind van de duivel denk ik, achja het kan wel wachten tot morgen. Opzoek ga ik naar  de pil van limitless. Een pil die je … Lees verder “Studentensyndroom”

Angelo

3-4 uur concentratie

Werkt super! Begint al na zo’n 20 minuten te werken en ik kan me tot zo’n 3-4 uur erg goed ergens op concentreren. Wel is het iets minder chill als je een capsule neemt als je nog bijna niks gegeten hebt dus let daarop.

Lisanne

Super tevreden!

Ik zit in mijn laatste jaar van mijn VWO en heb de braincaps regelmatig gebruikt tijdens het leren voor mijn SE weken, maar ook tijdens de examens zelf. Aan het begin van mijn inname merkte ik meestal wel een energieboost waardoor ik de neiging had om rond te gaan huppelen. Als ik mijzelf dan wel dwong om te gaan werken … Lees verder “Super tevreden!”

Amber

Fantastisch

Heb door braincaps een 9 gehaald voor mijn wiskundexamen. Werkt fantastisch. Voor mij werkt 1 capsule per keer het beste. Bij 2 capsules ging ik erg zweten.

Liam

Gratis Braincaps

Ik heb Gratis (!) Braincaps gekregen nadat ik wat vrienden had gemaild over Braincaps. Top actie!

Rita

Super!

Ondanks dat ik vanwege mijn add medicijnen krijg had ik toch last van consentratieproblemen. Na wat googelen kwam ik hier terecht en besloot ik een kleine verpakking te proberen. ik heb het een aantal dagen geprobeerd en ik ben erg tevreden. ik kan nu gewoon ongestoord verder werken. de uren vliegen voorbij en ik haal goede cijfers. ik ga meer … Lees verder “Super!”

Diana

Top

Scriptie schrijven in de vakantie als iedereen leuke dingen gaat doen… Door Braincaps toch net even iets makkelijker gemaakt! Het werkt echt goed voor de concentratie, je kunt een aantal uur achter elkaar gewoon lekker doorwerken. Ik ben tevreden 🙂 Eerst wel een beetje skeptisch, maar een vriend had goede resultaten dus toch maar geprobeerd. En het werkt dus!

Daniëlle

Als een speer

Voor de examens ben ik voor het eerst braincaps gaan gebruiken, ik had nog geen ervaring met deze pillen en wist niet wat ik moest verwachten. Het leren ging als een speer, ik had nog nooit zoveel progressie gemaakt. Ik ben ze sindsdien elke dag gaan gebruiken voor de studie met succes. De 14e krijg ik de uitslag van mijn … Lees verder “Als een speer”

Pim

Op aanraden

Door Braincaps heb ik kunnen leren voor mijn vervroegde eindexamen geschiedenis. Ik heb deze cap gebruikt om mijn normale dagelijks koffie te vervangen, nadat een vriend mij had aangeraden deze caps te gebruiken. Ik dronk op een gegeven moment namelijk zoveel koffie dat ik de hele ruimte door stuiterde. Daar had ik niet alleen mezelf mee, maar onder andere ook … Lees verder “Op aanraden”

Sanne

Goed spul!

Goede prijs- kwaliteitsverhouding, ben de tentamenweek goed doorgekomen.

Suus

Aanrader

Ga er altijd lekker op !

Daan

Overtuigd

In het begin was ik best skeptisch over het product en ik heb best lang getwijfeld om het aan te schaffen. Uiteindelijk toch gedaan toen de deadline van mijn master thesis naderde en ik toch opzoek was naar wat extra stimulans naast de koffie. Mijn ervaring met Braincaps is heel positief uitgepakt. Ik kan tijdens het schrijven van mijn thesis … Lees verder “Overtuigd”

Britt

Werkt echt!

Ik ben erg blij met de Braincaps. Ik leer er een stuk makkelijker mee. Binnenkort maar eens de Night bestellen!

Daphne

Goede pillen

Goede pillen werken goed!

Ian

Diep geslapen

Ik gebruik alleen Braincaps Night, omdat ik altijd slecht slaap. Ik kom enorm makkelijk in slaap en slaap zo de hele nacht door!

Henk

Wisselend

Op sommige momenten werken de braincaps niet bij mij.

Paul

Top spul

Vorige week voor het eerst gebruik en ik heb mij uren lang kunnen focussen op mijn werk. Geen last van bijwerkingen, alleen maar positiviteit.

Lindsay Landgraf

Geweldig tijdens je tentamenweek!

Een medestudent raadde me Braincaps aan om te leren voor mijn tentamenweek. Mijn concentratie was geweldig en ik heb veel stof in een korte tijd kunnen doornemen.

Anton

Een tip!

Braincaps Boost werkt goed, maar neem het niet op lege maag. Ik vind dat niet erg prettig

Lara

Geweldig

Geweldig. Helpt me sterk met focussen heb daarna gelijk 30 bij besteld.

Jeroen

Geweldig

Op aanraden van een studiegenoot Braincaps gekocht. Wat een te gekke ervaring. Omdat we zijn aangekomen bij het laatste blok en we uiteraard laat zijn begonnen met leren, is Braincaps een geweldige oplossing als je in korte tijd veel moet leren. Mijn concentratie is veel beter en hopelijk is dat straks terug te zien in de resultaten!

Rick

Propedeuse halen

Door deze caps kon ik mijzelf veel langer concentreren. Hierdoor heb ik mijn P gehaald. Ik had tot 3 uur langere concentratie.

Joris

Niet meer drie keer lezen

Braincaps zorgen ervoor dat ik effectiever leer. Ik hoef niet langer teksten drie keer te lezen, omdat ik gefocust blijf. Daarnaast zorgt de cafeïne ervoor ik langer door kan leren. Wel merk ik dat de werking van de braincaps snel af kan nemen bi j regelmatig gebruik. Ik zou dan ook aanraden om een pauze in te lassen tussen je … Lees verder “Niet meer drie keer lezen”

Robin

Dé oplossing tijdens de tentamenperiode

Met behulp van de Braincaps is het studeren erg vooruit gegaan. Ik kan mij nu voor een langere tijd beter concentreren en heb daardoor betere cijfers op school. Zeker een aanrader dus!

Adam

Werkt top!

Ik gebruik de braincaps voor tentamenweken, om te leren maar ook tijdens de tentamens zelf. Voor mij werkt het uitstekend en kan me zomaar 3-4 uur concentreren. Ik onthou dingen makkelijker/beter waardoor het leren een stuk sneller gaat.

Kelly

Volle dagen met Braincaps

Ik ben zeer tevreden over de braincaps! Ik gebruik er op een volle leerdag (10.00-20.00 uur), alleen tijdens de tentamenperiode, 4 pillen. Ik heb gemerkt dat me concentratie vermogen omhoog gaat en dat me geheugen meer opslaat.

Ali

Door tentamens gesleept

Een bomvolle tentamen week.. hoe kom ik die door vroeg ik mij af. Onder andere De braincaps hebben mij hierdoor heen gesleept! Het heeft duidelijk mijn concentratie vergroot en het gaf ook daadwerkelijk het gewenste effect. Langer en meer kunnen studeren.

Anoniem

Top!

Ik zag het vaak voorbij komen, maar wilde er nooit aan beginnen. Toch heb je het aan het einde van het jaar hard nodig. Ik heb er 20 besteld. En raad eens? Het heeft heel goed gewerkt. Zelfs in de nachten ga je in een keer door. “Je wordt er helemaal wakker van” (ik-vind-helemaal-mooi man). Zeker een aanrader!

Nesat

Mijn favoriet

Ik heb meerdere “studiepillen” geprobeert. Braincaps is naar mijn ervaring het effectiefste

Sandra

Net een superhuman

Ik heb braincaps gebruikt toen ik moeite had met het leren voor de examens. Ik had ooit een keer een film gezien over een pil die je kon innemen waardoor je alles veel beter zou kunnen leren. Ik ging er naar op zoek en kwam toen uit bij braincaps. Ik heb deze besteld om te leren voor mijn examens en … Lees verder “Net een superhuman”

Bas

Night Caps

Heel tevreden met de night caps. Ik slaap makkelijker in en ik slaap door. Eindelijk!

Barbara Kok

Aanrader

Het is een goed product ik kon me opeens veel beter focussen.Ik heb mijn toetsweek echt goed gemaakt dankjewel.

Enes

Bij belangrijke toetsen

Ze werken heel goed, ik gebruik het niet elke dag om er niet afhankelijk van te zijn. Bij belangrijke toetsen gebruik ik het.

Mansi

3.5 uur concentratie!

Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van het HBO en moet ik al mijn 60 studiepunten halen om door te mogen naar het tweede jaar. Als ik dit jaar niet  ga halen, zou ik naar mijn mening een flinke studieschuld hebben voor niks, dus er moest hard geleerd worden. Vorige maand zijn de belangrijkste weken begonnen van … Lees verder “3.5 uur concentratie!”

Tom

Werkt goed, alleen te laat geleverd

Ik heb braincaps geprobeerd om mij beter te kunnen concentreren tijdens college en het lezen van teksten. Dit werkte goed, ik was wakker en gefocust. Het enige is dat ik braincaps eigenlijk had besteld voor het leren van tentamens, maar dat deze niet de volgende dag in huis waren zoals aangegeven, maar pas 3 dagen later.

Eva

Fijn

Vooral de Braincaps Night helpen mij na een zware dag. Ik sta weer fris op en ga rustig slapen!

Renee

Heel geconcentreerd

Door de Braincaps kan ik een aantal uren heel geconcentreerd aan het werk!

Annelies

Brainboost

Ik kan mij langer focussen en word er scherper van! Ik ervaar zeker de positieve effecten

Laura

het werkt

Ik gebruik braincaps om mijn prestatie te verbeteren en het optimale uit mijn studieuren te halen. Voor mij werkt het, erg tevreden!

Wouter

Aanrader

Ik ben zelf normaal niet echt van de “hulpmiddelen” zoals deze maar wou dit toch een keer proberen omdat het zo onschuldig is. Ik ben geen koffie liefhebber en blijf over het algemeen van caffeine houdende dranken af. Ik moet zeggen dat het bevalt, vooral het wakkere gevoel, want door de tentamenstress voel ik me vooral eigenlijk altijd moe vooral … Lees verder “Aanrader”

Anoniem

Motivatie en concentratie

Na rondzoeken naar iets waardoor ik me beter kan concentreren en iets wat natuurlijk is, kwam ik uiteindelijk uit bij Braincaps. Ik werk fulltime, studeer daarnaast een deeltijd HBO opleiding, dus het houd in dat ik me tijd echt moet benutten. Met deze caps ben ik enorm gemotiveerd en geconcentreerd. 1 cap is voor mij voldoende om 5 a 6 … Lees verder “Motivatie en concentratie”

Marlotte

Beperkt

Het product werkt wisselend, soms krijg ik er wel goede focus mee, andere dagen is het alsof ik niks heb genomen. Dit kan een veroorzaakt worden door mijn dagelijkse caffeine inname. Het kan ook placebo effect zijn. Misschien een combinatie. Als je niet te wired ben van de koffie heeft dit product zeker wel potentie.

Yixiang

Een betere concentratie zonder ongewenste bijtrekjes!

Ik heb geen bijzonder verhaal en ben ook niet van een energie-verslavende stof af nu ik Braincaps gebruik. Ik ben wel gewoon een erg tevreden klant! Die naast haar werk nog veel wilt studeren en in het dagelijks leven veel dingen onderneemt. Helaas komt hiervoor vaak na lange werkdagen energie te kort. Dan heb ik werkelijk de concentratieboog van een … Lees verder “Een betere concentratie zonder ongewenste bijtrekjes!”

Iris

Bedankt braincaps

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het gebruik van braincaps. Uit eindelijk heb ik besloten het toch te proberen, en ik ben er erg blij mee. Ik ben erg snel afgeleid en een uitsteller. Sinds ik braincaps neem ben ik meer gefocust en kan heel veel leren en veel huiswerk achter elkaar maken. In de colleges kan … Lees verder “Bedankt braincaps”

Nicole Bontekoe

Minder stress terwijl je meer doet

Nadat ik tegen een plateau aanzat met mijn productiviteit en concentratie heb ik maar besloten Braincaps te proberen. Resultaat valt zeker niet tegen. Langere concentratie en vooral een stuk rustiger tijdens het nadenken. Het helpt mij dus zeker in de tijden dat ik net een beetje meer nodig heb.

Geert

helemaal top

prima pillen om beter te kunnen concentreren!

kevin

Top product!

Braincaps helpt mij bij het focussen op mijn werk op momenten dat het echt nodig is. In tegenstelling tot koffie blijf je rustig en ontspannen, terwijl je wel goed gefocust te werk kunt gaan.

Laura

Werkt erg goed!

Werkt erg goed!

Laura

Is goed

Product is prima

Antoine

Super fijn!

Braincaps hebben mij geholpen mijn laatste punten binnen te slepen om te mogen afstuderen, anders had ik een half jaar uitloop gehad!

Maartje

Braincaps helpen me geconcentreerd te

Braincaps helpen me geconcentreerd te blijven en door te zetten tijdens het leren. Alhoewel ik er wel erg onrustig van word en moeite heb met slapen door de cafeïne.

Dekker

Ondernemer

Als ondernemer maak ik lange dagen. Braincaps helpen mij in de avonden dat mijn concentratie en motivatie afnemen

Felicia

Prima concentratiemiddel!

Niet alleen voor het studeren, maar ook voor het schrijven van al dan niet lange artikelen zijn Braincaps een goede hulpmiddel. Ik kan goed geconcentreerd huiswerk maken zonder dat ik word afgeleid. Een aanrader dus!

Jay

Super!

Ik vind braincaps echt een uitvinding! Als ik ze inneem kan ik langer aan één stuk door leren en onthoud ik meer. Hierdoor merk ik dat ik minder stressvol en veel zekerder mijn tentamens in ga!

Nancy

Ik was eerst sceptisch, maar wat een topspul!

Veel van de braincaps gezien, maar was er altijd sceptisch over. Toch maar besteld en zeer tevreden! Wat een top spul! Heeft me echt door de “zware” tijd heen geholpen! Echte aanrader.

Niva

Via een vriend

Ik ben sinds kort begonnen met jullie pil. Ik merk zelf heel erg dat ik veel betere cijfers haal hierdoor. Ik had enorme last van weinig concentratie vermogen totdat de broer van mijn vriendin mij hiernaar verwees. Ik had er nog nooit van gehoord en ik vond het erg interessant. Dus waarom zou ik niet jullie pil uitproberen. Na een … Lees verder “Via een vriend”

Olivia

Nette service

Het werkt wel alleen houd de concentratie niet langer vast dan 2 uur. Verder Prima, toen eerste levering niet was aangekomen werd meteen nieuwe op gestuurd, erg netjes

Rein

Helemaal mooi

Die pilletjes hebben mij goed door de tentamens heel gesleurd!

Esther

Cafeine voor de tentamens

Het is fijn met de cafeïne en de betere concentratie. Net recent een nieuw zakje aangeschaft voor het afstuderen.

Lars

Makkelijker studeren

Ik gebruik de Braincaps nu voor het afstuderen. Ik vind het makkelijker om te concentreren op het schrijven van mijn scriptie.

Davey S

Een voldoende

Mijn eerste gedachte was gelijk, dit (braincaps) werkt vast niet. Maar desondanks wou ik het toch héél graag zelf proberen. En wat bleek.. het werkte! Ik had het idee dat ik niet goed genoeg geleerd had voor twee vakken, maar.. wel dus! Dit was zo’n fijn gevoel, om een voldoende terug te krijgen. Ik kreeg wel een zenuwachtig gevoel, zodra … Lees verder “Een voldoende”

Sabrina

Goed

Goed

Bas

Mooi

Goed spul!

John

Top product!

Ik ben met dit product in aanraking gekomen via een medestudent. in 1 woord: geweldig!! Hoge concentratie, langer doorwerken etc! Daarom ga ik het nu ook zelf bestellen.

Pieter

Een flinke duw in de rug op het juiste moment!

Vorig jaar zat ik net voor de zomervakantie in de laatste fase van mijn verkorte deeltijdpabo en mijn motivatie voor de laatste loodjes was echt bedroevend laag. Toen hebben de braincaps mij er zeker doorheen gesleept, juist op die momenten waarop ik normaal gesproken dacht ‘vandaag lukt het echt niet meer, misschien moet ik morgen maar weer verder!’. Een flinke … Lees verder “Een flinke duw in de rug op het juiste moment!”

Anne

Eerst sceptisch, nu optimistisch

Ik was eerst heel sceptisch over het gebruik van de braincaps. Ik heb er veel over gelezen en het toch maar eens geprobeerd, geloof me. het werkt echt perfect. ideal voor toetsen bijvoorbeeld.

Aart

Super fijn

ik kreeg er veel energie van en ik kon er goed mee leren. Een aanrader!

Nienke

Braincaps

Als je gefocust begint met studeren heb ik zeker het idee dat de braincaps werken. Ik werk er zeker lekker op door! Maar begin het studeren tegen afraden in toch wel met een espresso, ik heb niet het idee dat dit mij mentaal/fysiek belemmert.

Merel

Dit bespaart ons kneiter veel geld en daarom bestellen we daar nu een leuk t-shirt van

Het begon allemaal binnen mijn vriendengroep, we zijn allemaal erg chaotisch en hebben moeite met concentreren op de te leren leerstof. Als oplossing gebruikten we altijd ritalin, energie en koffie om toch die focus te krijgen Omdat ritalin toch wel duur is en niet echt bevordelijk is voor de gezondheid als je het eigenlijk niet hoort te gebruiken, zochten we … Lees verder “Dit bespaart ons kneiter veel geld en daarom bestellen we daar nu een leuk t-shirt van”

Rick

Ondersteuning in het concentratievermogen

De scriptie is een stressvol en lang project. Ik heb de laatste 4 dagen Braincaps geprobeerd en ik merk dat het mijn concentratievermogen ondersteunt. Ondanks dat er cafeïne in zit, heb ik geen last van het trillende en gespannen gevoel dat ik na 4 koppen koffie kan hebben. Het is geen wondermiddel, natuurlijk moet je jezelf er nog toe aanzetten … Lees verder “Ondersteuning in het concentratievermogen”

Sophie

Matig

Bij mij werkten de capsules matig of helemaal niet. Ik gebruikte altijd koffie en blijf dat de komende tijd doen. Voordeel is dat ik van braincaps ook geen nadelen heb ondervonden, behalve dat ik het toch ook prijziger vind dan koffie.

Johan

Top!

Van een vriend kreeg ik een capsule om te proberen. Ik kan nu zeggen uit ervaring dat het zeker helpt tijdens het studeren!

Mark

Als een malle

Ikzelf heb er flink wat verslagen mee gehaald. Zag geen laatste redmiddel meer dus dacht why not en het hielp als een malle. Dus bedankt hiervoor.

Roos

Werkt goed

Werkt erg goed

emiel

een verbetering

Het is geen wondermiddel, maar heb er zeker profijt van!

Sjon

Werkt echt goed!

Werkt echt goed!

Hendrik

Laatste en extra energie om het school jaar af te ronden.

Wat een super spul. Door verschillende factoren een behoorlijke achterstand gekregen op school. Maar door braincaps weer super veel energie en net dat extra duwtje in de rug om alles optijd af te krijgen. Van ritalin werd ik alleen maar depri. Maar braincaps totaal geen last van. De hele dag knallen en savonds met de braincaps night heerlijk kunnen slapen. … Lees verder “Laatste en extra energie om het school jaar af te ronden.”

Roos

Super

Goed product en echt een aanrader. Ik heb er erg veel profijt van gehad. Nu wil ook de night caps proberen ben echt benieuwd hoe die zijn!

Onur

Goeie poeier

Top spul, heb me al een hele lange tijd niet meer zo goed kunnen concentreren.

Yannick

Gegarandeerd succes

Ik neem altijd in de drukke periodes braincaps, ik heb ze met het afstuderen van vorige opleiding ontdekt en wil niet anders meer. Ze zorgen ervoor dat ik niet zo snel afgeleid raak en wat langer door kan als dat nodig is. Het duurt wel eventjes voordat het inwerkt bij mij, en vaak op de helft van de dag nog … Lees verder “Gegarandeerd succes”

Dieuwke

Concentratie boost

Dankzij de Braincaps ben ik langer gefocust waardoor ik mij goed op mijn leerwerk kan richten en daardoor geen tijd verspil!

Frank

studie

In mijn studie gebruiken veel mensen ritalin. Ik durfde dit nooit te gebruiken en kwam toen bruincaps tegen. Deze helpen mijn ongelooflijk tijdens mijn studie.

Gert

*Door een recensie op te sturen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy beleid. Wil je liever anoniem blijven? Stuur ons dan meteen even een mailtje!

Close

Winkelmand

Geen producten in je winkelmand.